EDUS-INFO > O produktih > O Produktih
 

O Produktih

O Produktih

Portal FinD-INFO

Portal FinD–INFO povezuje zbirke podatkov, obrazcev in pripomočkov s področij financ, davkov in računovodstva.

Več o portalu FinD-INFO


IUS-Obresti

Program IUS-Obresti je program za izračun zakonitih zamudnih obresti, pogodbenih obresti in kreditnih amortizacijskih načrtov.

Več o programu IUS-Obresti


Register predpisov

Register predpisov na zgoščenki je namenjen pravnikom, sodnikom, odvetnikom, notarjem, podjetnikom, ekonomistom, strokovnjakom naravoslovnih in drugih družboslovnih področij ter vsem, ki pri poslovanju potrebujejo informacije o stanju pravnega reda, veljavnega v posameznih obdobjih.

Več o Registru predpisov na zgoščenki


Storitev Informacijski pult

Informacijski pult je storitev, namenjena vsem tistim, ki želijo hitro priti do kvalitetnih pravnih informacij, pa bodisi nimajo časa za zahtevnejše pravne poizvedbe ali pa niso opremljeni z najsodobnejšo komunikacijsko opremo. Pravni stokovnjak bo za vas poiskal pravne informacije.

Več o storitvi Informacijski pult

Portal IUS-INFO

Vodilni spletni portal pravnih in poslovnih vsebin v RS ter prepoznavna blagovna znamka, ki zagotavlja celovitost, kakovost in zanesljivost informacij.

Več o portalu IUS-INFO


Portal EDUS-INFO

Sodoben spletni portal, kjer so v medsebojno povezanih zbirkah pravnih, poslovnih in drugih aktualnih vsebin zbrane vse informacije s področij vzgoje, izobraževanja in športa.

Več o portalu EDUS