EDUS-INFO > Dejavnost
 

Dejavnost

Dejavnost

Dejavnost družbe LEXPERA obsega:

  • oblikovanje, razvoj, upravljanje, vzdrževanje in distribucijo podatkovnih baz pravne in poslovne narave
  • razvoj informacijsko-tehnoloških in programskih rešitev za povezovalne sisteme, ki omogočajo celovito upravljanje z vsebinami nestrukturiranih dokumentov (besedila, upravljanje z vsebinami, upravljanje z dokumenti)
  • zastopstvo tujih družb za posredovanje sorodnih zbirk podatkov in izdelavo programske opreme

Portal IUS-INFO, pravni in poslovni informacijski portal, je komercialna baza podatkov na spletu, ki vsebuje največji izbor pravnih informacij iz Slovenije in Evropske unije na enem mestu. Deluje neprekinjeno 24 ur na dan.

Portal FinD-INFO, finance in davki; je najsodobnejši portal in temelji na tehnologiji IUS-INFO. Portal FinD-INFO ponuja celovit pregled finančnih, računovodskih, davčnih in pravnih informacij ter omogoča enostavno iskanje podlag za rešitev strokovnih vprašanj. Deluje neprekinjeno 24 ur na dan.

EDUS-INFO je sodoben spletni portal, kjer so v medsebojno povezanih zbirkah pravnih, poslovnih in drugih aktualnih vsebin zbrane vse informacije s področij vzgoje, izobraževanja in športa. Portal omogoča uporabnikom enostaven in hiter dostop do zanesljivih in celovitih vsebin, ki so obogatene z dodatnimi informacijami in funkcionalnostmi. Deluje neprekinjeno 24 ur na dan.

Hrvaški Portal IUS-INFO, pravni in poslovni informacijski portal, je komercialna baza podatkov na spletu, ki vsebuje največji izbor hrvaških pravnih informacij in pravnih informacij Evropske unije na enem mestu. Deluje neprekinjeno 24 ur na dan.

IUS-REŠITVE dopolnjujejo dejavnost družbe na področju razvijanja programskih rešitev s področja pravne informatike na ključ.