c S

ŠOU v Ljubljani objavil razpis za mesto direktorja

25.01.2021 10:40 Ljubljana, 25. januarja (STA) - Študentska organizacija Univerze v Ljubljani (ŠOU) je objavila razpis za mesto direktorja organizacije. Prijavljeni kandidati morajo imeti med drugim univerzitetno izobrazbo in najmanj štiri leta delovnih izkušenj na podobnem upravljalskem delovnem mestu. Prijave na razpis so možne do vključno 1. februarja.

Prijavljeni kandidati morajo imeti med drugim pridobljeno izobrazbo univerzitetnega programa 1. bolonjske stopnje katerekoli smeri oz. temu enakovredno izobrazbo. Kandidati morajo imeti tudi slovensko državljanstvo in ne smejo biti pravnomočno obsojeni zaradi kaznivega dejanja, prav tako ne sme biti pri njih s pravnomočno odločbo ugotovljena odgovornost za storitev prekrška s področja gospodarskega prava. Pogoj za kandidaturo sta tudi vizija razvoja organizacije in organizacijske sposobnosti vodenja skupine in timskega dela, je še zapisano v razpisu.

Mandat direktorja traja štiri leta, imenuje pa ga študentski zbor na predlog predsedstva. Delo direktorja sicer vsebuje vodenje in organiziranje dela strokovnih služb znotraj organizacije. Trenutno to funkcijo opravlja Andrej Klasinc.

Vlogo morajo kandidati do roka poslati priporočeno po pošti na naslov Študentska organizacija Univerze v Ljubljani, Pivovarniška 6, 1000 Ljubljana.

Sprva je bil razpis objavljen v sobotni izdaji časnika Delo, na svoji spletni strani pa so ga objavili danes zjutraj.