c S

Pred jubilejnim BioCampom za mlade talente seminar o kariernih priložnostih

26.05.2020 13:53 Ljubljana, 26. maja (STA) - Ob čakanju na 10. BioCamp, ki je bil zaradi epidemije prestavljen na oktober, so za nadarjene študente, ki jih želijo pritegniti k delu v podjetju, pripravili spletni seminar o kariernih priložnostih v farmacevtski industriji. Udeležilo se ga je več kot 100 študentov.

Na spletnem seminarju je udeležencem karierne priložnosti v farmacevtski industriji predstavilo devet nekdanjih udeležencev BioCampa.

Jubilejni 10. BioCamp, ki na tridnevnem forumu poveže študente dodiplomskih in podiplomskih programov naravoslovnih, ekonomskih in tehniških smeri, bo letos predvidoma potekal od 18. do 20. oktobra. Nanj se je prijavilo 191 študentov iz 24 držav, dogodek pa bo potekal na temo novih poslovnih modelov v farmacevtski industriji.

Kot je v sporočilu za javnost navedla vodja strateških programov v Leku in do letos predsednica organizacijskega odbora BioCampa Darja Ferčej Temeljotov, je BioCamp ena izmed kadrovskih praks, s katero v Novartisu poskušajo priti v stik z najboljšimi, spoznajo njihove potrebe in jim predstavijo priložnosti za razvoj kariere.