c S

Velenjska občina vabi občane k pripravi aktov

29.01.2018 08:50 Velenje, 28. januarja (STA) - Velenjska občina je na svoji spletni strani objavila poziv za sodelovanje občanov pri pripravi aktov občinskega sveta velenjske občine. Prispelo gradivo bodo velenjski svetniki obravnavali na februarski seji. Pravilno izpolnjene obrazce lahko občani pošljejo na elektronski naslov info@velenje.si, so sporočili z velenjske občine.

Velenjčani so tako povabljeni k sodelovanju pri pripravi pravilnika o spremembah in dopolnitvah pravilnika o sprejemu otrok v Vrtec Velenje, pravilnika o spremembah in dopolnitvah pravilnika o sofinanciranju programov, ki niso predmet drugih financiranj iz občinskega proračuna in pravilnika o dodeljevanju nepovratnih finančnih sredstev za izgradnjo malih čistilnih naprav za obstoječe stanovanjske objekte za obdobje 2018 do 2021.

Na spletni strani je občina objavila vsebino aktov in obrazec za pomoč občanom pri pripravi pripomb in predlogov na pripravljeno gradivo. Predlagatelj mora pri podajanju pripomb navesti ime in priimek, naslov, elektronski naslov, opis mnenja, predlog rešitve in pričakovane pozitivne učinke pripombe.